Huizenprijzen en de huizenmarkt in Montfort

Begrijp de huizenprijzen in Montfort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Montfort

Montfort is een plaats in de gemeente Roerdalen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.740 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Montfort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.678 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 408.678
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Montfort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Montfort is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Montfort moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Montfort.

Woningen recent verkocht in Montfort

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Montfort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Montfort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Montfort. Een eengezinswoning in Montfort komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Montfort

In Montfort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Montfort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Montfort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Montfort

Starterswoningen in Montfort zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Montfort zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Montfort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Montfort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Montfort

Wil je een huis kopen in Montfort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Montfort . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Montfort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Montfort.

Bekijk alle koopwoningen in Montfort. Zoek je huurwoning in Montfort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Montfort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Montfort is 2.874 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.814 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Montfort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Montfort vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Montfort

Montfort bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.