Huizenprijzen en de huizenmarkt in Moerkapelle

Begrijp de huizenprijzen in Moerkapelle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moerkapelle

Moerkapelle is een plaats in de gemeente Zuidplas. Deze plaats telt volgens het CBS 41.890 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerkapelle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 620.760 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 620.760
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Moerkapelle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerkapelle is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerkapelle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moerkapelle.

Woningen recent verkocht in Moerkapelle

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerkapelle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerkapelle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerkapelle. Een eengezinswoning in Moerkapelle komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerkapelle

In Moerkapelle wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerkapelle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerkapelle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Moerkapelle

Starterswoningen in Moerkapelle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerkapelle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerkapelle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moerkapelle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moerkapelle

Wil je een huis kopen in Moerkapelle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerkapelle . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerkapelle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerkapelle.

Bekijk alle koopwoningen in Moerkapelle. Zoek je huurwoning in Moerkapelle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moerkapelle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerkapelle is 3.807 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.601 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moerkapelle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerkapelle vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Moerkapelle

Moerkapelle bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.