De Huizenmarkt in Mijdrecht (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mijdrecht

Woningmarkt Mijdrecht

Mijdrecht is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 34.980 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 583.905 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 583.905
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Mijdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mijdrecht is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mijdrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mijdrecht.

Woningen recent verkocht in Mijdrecht

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mijdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mijdrecht. Een eengezinswoning in Mijdrecht komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mijdrecht

In Mijdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mijdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mijdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mijdrecht
Binnenring: Nederland

Mijdrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Mijdrecht

Wil je een huis kopen in Mijdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mijdrecht . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mijdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mijdrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mijdrecht. Zoek je huurwoning in Mijdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mijdrecht

Starterswoningen in Mijdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mijdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mijdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mijdrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mijdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mijdrecht is 4.124 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.794 euro).

Leeftijden Mijdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mijdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mijdrecht

Mijdrecht bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.