logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mijdrecht

Begrijp de huizenprijzen in Mijdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mijdrecht

Mijdrecht is een plaats in de gemeente De Ronde Venen. Deze plaats telt volgens het CBS 45.572 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 603.509 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 603.509
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Mijdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mijdrecht is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mijdrecht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mijdrecht.

Woningen recent verkocht in Mijdrecht

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mijdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mijdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mijdrecht. Een eengezinswoning in Mijdrecht komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mijdrecht

In Mijdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mijdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mijdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mijdrecht

Starterswoningen in Mijdrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Mijdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mijdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mijdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mijdrecht

Wil je een huis kopen in Mijdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mijdrecht . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mijdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mijdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Mijdrecht. Zoek je huurwoning in Mijdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mijdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mijdrecht is 4.336 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.132 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mijdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mijdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mijdrecht

Mijdrecht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.