logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Middelie

Begrijp de huizenprijzen in Middelie met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Middelie

Middelie is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 36.760 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.053.321 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 1.053.321
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Middelie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelie is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelie.

Woningen recent verkocht in Middelie

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelie.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelie. Een eengezinswoning in Middelie komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelie

In Middelie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Middelie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Middelie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Middelie

Starterswoningen in Middelie zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelie zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelie zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Middelie? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Middelie

Wil je een huis kopen in Middelie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelie . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelie.

Bekijk alle koopwoningen in Middelie. Zoek je huurwoning in Middelie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Middelie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelie is 7.045 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.775 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Middelie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelie vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Middelie

Middelie bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.