logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Melick

Begrijp de huizenprijzen in Melick met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Melick

Melick is een plaats in de gemeente Roerdalen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.702 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melick. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.632 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 440.632
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Melick

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melick is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melick moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Melick.

Woningen recent verkocht in Melick

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melick. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melick.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melick. Een eengezinswoning in Melick komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melick

In Melick wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melick

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melick (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Melick

Starterswoningen in Melick zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melick zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melick zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Melick? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Melick

Wil je een huis kopen in Melick? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melick . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melick alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melick.

Bekijk alle koopwoningen in Melick. Zoek je huurwoning in Melick? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Melick

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melick is 2.593 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.580 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Melick

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melick vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Melick

Melick bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.