De Huizenmarkt in Melick (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Melick

Woningmarkt Melick

Melick is een plaats in de gemeente Roerdalen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.740 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melick. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 390.508 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 390.508
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Melick

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melick is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melick moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Melick.

Woningen recent verkocht in Melick

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melick. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melick.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melick. Een eengezinswoning in Melick komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melick

In Melick wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melick

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melick (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Melick
Binnenring: Nederland

Melick waar ligt dat?

Woningen te koop Melick

Wil je een huis kopen in Melick? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melick . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melick alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melick.

Bekijk hier alle koopwoningen in Melick. Zoek je huurwoning in Melick? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Melick

Starterswoningen in Melick zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melick zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melick zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Melick? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Melick

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melick is 2.504 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.304 euro).

Leeftijden Melick

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melick vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Melick

Melick bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.