Koopwoningen in Melick

Bekijk alle 5 woningen te koop in Melick. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Melick die je zoekt.

Makelaars in Melick

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Melick? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Melick. Een koopwoning bezichtigen in Melick? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Melick

Er staan 5 woningen te koop in Melick die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Melick.

Huis te koop in Melick

Melick is een plaats in de gemeente Roerdalen binnen de provincie Limburg. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Melick ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Melick. Kan je jouw woning niet vinden in Melick? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Melick op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Melick? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Melick! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Melick, koophuizen Melick of 2 kamer woningen Melick.
Instellingen zijn opgeslagen