logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Makkinga

Begrijp de huizenprijzen in Makkinga met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Makkinga

Makkinga is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.837 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Makkinga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.362 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 366.362
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Makkinga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Makkinga is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Makkinga moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Makkinga.

Woningen recent verkocht in Makkinga

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Makkinga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Makkinga.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Makkinga. Een eengezinswoning in Makkinga komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Makkinga

In Makkinga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Makkinga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Makkinga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Makkinga

Starterswoningen in Makkinga zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Makkinga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Makkinga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Makkinga? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Makkinga

Wil je een huis kopen in Makkinga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Makkinga . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Makkinga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Makkinga.

Bekijk alle koopwoningen in Makkinga. Zoek je huurwoning in Makkinga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Makkinga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Makkinga is 3.119 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.167 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Makkinga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Makkinga vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Makkinga

Makkinga bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.