De Huizenmarkt in Lutjebroek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lutjebroek

Woningmarkt Lutjebroek

Lutjebroek is een plaats in de gemeente Stede Broec. Deze plaats telt volgens het CBS 21.665 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 310.885 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 310.885
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lutjebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjebroek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lutjebroek.

Woningen recent verkocht in Lutjebroek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjebroek. Een eengezinswoning in Lutjebroek komt het meest (95%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjebroek

In Lutjebroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutjebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutjebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lutjebroek
Binnenring: Nederland

Lutjebroek waar ligt dat?

Woningen te koop Lutjebroek

Wil je een huis kopen in Lutjebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjebroek . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjebroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lutjebroek. Zoek je huurwoning in Lutjebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lutjebroek

Starterswoningen in Lutjebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjebroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lutjebroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lutjebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjebroek is 3.674 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.125 euro).

Leeftijden Lutjebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lutjebroek

Lutjebroek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01