logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lutjebroek

Begrijp de huizenprijzen in Lutjebroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lutjebroek

Lutjebroek is een plaats in de gemeente Stede Broec. Deze plaats telt volgens het CBS 22.138 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 352.606 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 352.606
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lutjebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjebroek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lutjebroek.

Woningen recent verkocht in Lutjebroek

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjebroek. Een eengezinswoning in Lutjebroek komt het meest (95%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjebroek

In Lutjebroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lutjebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lutjebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lutjebroek

Starterswoningen in Lutjebroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lutjebroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lutjebroek

Wil je een huis kopen in Lutjebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjebroek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjebroek.

Bekijk alle koopwoningen in Lutjebroek. Zoek je huurwoning in Lutjebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lutjebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjebroek is 3.603 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.345 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lutjebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lutjebroek

Lutjebroek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.