Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lierop

Begrijp de huizenprijzen in Lierop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lierop

Lierop is een plaats in de gemeente Someren. Deze plaats telt volgens het CBS 19.110 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 625.119 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 625.119
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lierop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lierop is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lierop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lierop

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lierop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lierop. Een eengezinswoning in Lierop komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lierop

In Lierop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lierop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lierop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lierop

Starterswoningen in Lierop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lierop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lierop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lierop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lierop

Wil je een huis kopen in Lierop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lierop . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lierop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lierop.

Bekijk alle koopwoningen in Lierop. Zoek je huurwoning in Lierop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lierop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lierop is 2.704 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.097 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lierop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lierop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lierop

Lierop bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.