Lent in de gemeente Nijmegen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lent

Een eerste blik op Lent

Lent is een plaats in de gemeente Nijmegen. Deze plaats telt volgens het CBS 176.745 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 94 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 479.648 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 94
Gemiddelde vraagprijs € 479.648
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Lent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lent is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lent.

Woningen recent verkocht in Lent

Er zijn recent 94 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lent.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lent. Een eengezinswoning in Lent komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lent

In Lent wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lent
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lent

Wil je een huis kopen in Lent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lent . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lent.

Zoek je huurwoning in Lent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lent.

Huizenprijzen in Lent

Starterswoningen in Lent zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lent zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lent zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lent? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lent is 2.921 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.826 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lent is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lent vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lent

Lent bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen