De Huizenmarkt in Leimuiderbrug (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leimuiderbrug

Woningmarkt Leimuiderbrug

Leimuiderbrug is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 740.819 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 740.819
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Leimuiderbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leimuiderbrug is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leimuiderbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leimuiderbrug.

Woningen recent verkocht in Leimuiderbrug

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leimuiderbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leimuiderbrug. Een eengezinswoning in Leimuiderbrug komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leimuiderbrug

In Leimuiderbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leimuiderbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leimuiderbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leimuiderbrug
Binnenring: Nederland

Leimuiderbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Leimuiderbrug

Wil je een huis kopen in Leimuiderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leimuiderbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leimuiderbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leimuiderbrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leimuiderbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leimuiderbrug. Zoek je huurwoning in Leimuiderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leimuiderbrug

Starterswoningen in Leimuiderbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leimuiderbrug zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leimuiderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leimuiderbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leimuiderbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leimuiderbrug is 5.447 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.937 euro).

Leeftijden Leimuiderbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leimuiderbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leimuiderbrug

Leimuiderbrug bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.