logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Leimuiderbrug

Begrijp de huizenprijzen in Leimuiderbrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leimuiderbrug

Leimuiderbrug is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 740.819 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 740.819
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Leimuiderbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leimuiderbrug is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leimuiderbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leimuiderbrug.

Woningen recent verkocht in Leimuiderbrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leimuiderbrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leimuiderbrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leimuiderbrug. Een eengezinswoning in Leimuiderbrug komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leimuiderbrug

In Leimuiderbrug wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leimuiderbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leimuiderbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Leimuiderbrug

Starterswoningen in Leimuiderbrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leimuiderbrug zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leimuiderbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leimuiderbrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leimuiderbrug

Wil je een huis kopen in Leimuiderbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leimuiderbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leimuiderbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leimuiderbrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leimuiderbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Leimuiderbrug. Zoek je huurwoning in Leimuiderbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leimuiderbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leimuiderbrug is 5.447 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.937 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leimuiderbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leimuiderbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Leimuiderbrug

Leimuiderbrug bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.