De Huizenmarkt in Langezwaag (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Langezwaag

Woningmarkt Langezwaag

Langezwaag is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langezwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.940 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 510.940
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Langezwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langezwaag is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langezwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langezwaag.

Woningen recent verkocht in Langezwaag

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langezwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langezwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langezwaag. Een eengezinswoning in Langezwaag komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langezwaag

In Langezwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langezwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langezwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Langezwaag
Binnenring: Nederland

Langezwaag waar ligt dat?

Woningen te koop Langezwaag

Wil je een huis kopen in Langezwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langezwaag . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langezwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langezwaag.

Bekijk hier alle koopwoningen in Langezwaag. Zoek je huurwoning in Langezwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Langezwaag

Starterswoningen in Langezwaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langezwaag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langezwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Langezwaag? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Langezwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langezwaag is 2.833 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.881 euro).

Leeftijden Langezwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langezwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Langezwaag

Langezwaag bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.