logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Langezwaag

Begrijp de huizenprijzen in Langezwaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langezwaag

Langezwaag is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 30.054 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langezwaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.159 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 520.159
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Langezwaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langezwaag is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langezwaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langezwaag.

Woningen recent verkocht in Langezwaag

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langezwaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langezwaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langezwaag. Een eengezinswoning in Langezwaag komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langezwaag

In Langezwaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langezwaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langezwaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Langezwaag

Starterswoningen in Langezwaag zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langezwaag zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langezwaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langezwaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langezwaag

Wil je een huis kopen in Langezwaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langezwaag . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langezwaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langezwaag.

Bekijk alle koopwoningen in Langezwaag. Zoek je huurwoning in Langezwaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langezwaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langezwaag is 2.864 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.833 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langezwaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langezwaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Langezwaag

Langezwaag bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.