De Huizenmarkt in Kwadijk (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kwadijk

Woningmarkt Kwadijk

Kwadijk is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 35.920 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 608.505 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 608.505
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kwadijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kwadijk is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kwadijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kwadijk

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kwadijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kwadijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kwadijk. Een eengezinswoning in Kwadijk komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kwadijk

In Kwadijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kwadijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kwadijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kwadijk
Binnenring: Nederland

Kwadijk waar ligt dat?

Woningen te koop Kwadijk

Wil je een huis kopen in Kwadijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kwadijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kwadijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kwadijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kwadijk. Zoek je huurwoning in Kwadijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kwadijk

Starterswoningen in Kwadijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kwadijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kwadijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kwadijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kwadijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kwadijk is 3.641 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.002 euro).

Leeftijden Kwadijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kwadijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kwadijk

Kwadijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.