De Huizenmarkt in Kootstertille (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kootstertille

Woningmarkt Kootstertille

Kootstertille is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootstertille. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.394 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 294.394
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kootstertille

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kootstertille is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kootstertille kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kootstertille

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kootstertille. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kootstertille.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kootstertille. Een eengezinswoning in Kootstertille komt het meest (75%) voor. Daarna komt een beneden + bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kootstertille

In Kootstertille wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kootstertille

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kootstertille (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kootstertille
Binnenring: Nederland

Kootstertille waar ligt dat?

Woningen te koop Kootstertille

Wil je een huis kopen in Kootstertille? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kootstertille . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kootstertille alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kootstertille.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kootstertille. Zoek je huurwoning in Kootstertille? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kootstertille

Starterswoningen in Kootstertille zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kootstertille zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kootstertille zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kootstertille? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kootstertille

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kootstertille is 2.886 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.180 euro).

Leeftijden Kootstertille

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kootstertille vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kootstertille

Kootstertille bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.