IJsselstein in de gemeente IJsselstein

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in IJsselstein

Een eerste blik op IJsselstein

IJsselstein is een plaats in de gemeente IJsselstein. Deze plaats telt volgens het CBS 34.300 inwoners. Momenteel staan er 101 woningen te koop en zijn er recent 261 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in IJsselstein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.134 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 101
Woningen recent verkocht 261
Gemiddelde vraagprijs € 406.134
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in IJsselstein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJsselstein is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJsselstein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJsselstein.

Woningen recent verkocht in IJsselstein

Er zijn recent 261 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselstein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJsselstein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJsselstein. Een eengezinswoning in IJsselstein komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJsselstein

In IJsselstein wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat IJsselstein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van IJsselstein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: IJsselstein
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in IJsselstein

Wil je een huis kopen in IJsselstein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJsselstein . Er staan momenteel 101 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJsselstein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJsselstein.

Zoek je huurwoning in IJsselstein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in IJsselstein.

Huizenprijzen in IJsselstein

Starterswoningen in IJsselstein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJsselstein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJsselstein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in IJsselstein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs IJsselstein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJsselstein is 3.104 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.000 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in IJsselstein is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden IJsselstein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJsselstein vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van IJsselstein

IJsselstein bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen