Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente IJsselstein

Begrijp de huizenprijzen in gemeente IJsselstein met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente IJsselstein

IJsselstein is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 34.300 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 103 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselstein. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 355.062.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 103
Gemiddelde vraagprijs € 466.862
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 355.062
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in IJsselstein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJsselstein is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJsselstein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJsselstein.

Woningen recent verkocht in IJsselstein

Er zijn recent 103 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselstein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJsselstein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJsselstein. Een eengezinswoning in IJsselstein komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJsselstein

In IJsselstein wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJsselstein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJsselstein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente IJsselstein

Starterswoningen in gemeente IJsselstein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente IJsselstein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente IJsselstein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente IJsselstein? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente IJsselstein

Wil je een huis kopen in gemeente IJsselstein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente IJsselstein . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJsselstein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJsselstein.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente IJsselstein. Zoek je huurwoning in gemeente IJsselstein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJsselstein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJsselstein is 3.729 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.685 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJsselstein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJsselstein vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente IJsselstein

De gemeente IJsselstein telt 1 plaats.

IJsselstein

Wijken van IJsselstein

IJsselstein bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.