logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in IJsselmuiden

Begrijp de huizenprijzen in IJsselmuiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in IJsselmuiden

IJsselmuiden is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 55.614 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselmuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 431.580 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 431.580
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in IJsselmuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJsselmuiden is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJsselmuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJsselmuiden.

Woningen recent verkocht in IJsselmuiden

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselmuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJsselmuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJsselmuiden. Een eengezinswoning in IJsselmuiden komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJsselmuiden

In IJsselmuiden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJsselmuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJsselmuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in IJsselmuiden

Starterswoningen in IJsselmuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJsselmuiden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJsselmuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in IJsselmuiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop IJsselmuiden

Wil je een huis kopen in IJsselmuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJsselmuiden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJsselmuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJsselmuiden.

Bekijk alle koopwoningen in IJsselmuiden. Zoek je huurwoning in IJsselmuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in IJsselmuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJsselmuiden is 3.207 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.085 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden IJsselmuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJsselmuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van IJsselmuiden

IJsselmuiden bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.