De Huizenmarkt in IJsselmuiden (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in IJsselmuiden

Woningmarkt IJsselmuiden

IJsselmuiden is een plaats in de gemeente Kampen. Deze plaats telt volgens het CBS 53.250 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselmuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.841 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 73
Gemiddelde vraagprijs € 381.841
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in IJsselmuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJsselmuiden is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJsselmuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJsselmuiden.

Woningen recent verkocht in IJsselmuiden

Er zijn recent 73 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsselmuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJsselmuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJsselmuiden. Een eengezinswoning in IJsselmuiden komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJsselmuiden

In IJsselmuiden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat IJsselmuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van IJsselmuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: IJsselmuiden
Binnenring: Nederland

IJsselmuiden waar ligt dat?

Woningen te koop IJsselmuiden

Wil je een huis kopen in IJsselmuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJsselmuiden . Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJsselmuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJsselmuiden.

Bekijk hier alle koopwoningen in IJsselmuiden. Zoek je huurwoning in IJsselmuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in IJsselmuiden

Starterswoningen in IJsselmuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJsselmuiden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJsselmuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in IJsselmuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs IJsselmuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJsselmuiden is 3.085 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.940 euro).

Leeftijden IJsselmuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJsselmuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van IJsselmuiden

IJsselmuiden bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.