Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoogland

Begrijp de huizenprijzen in Hoogland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogland

Hoogland is een plaats in de gemeente Amersfoort. Deze plaats telt volgens het CBS 155.165 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 532.390 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 532.390
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hoogland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogland is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogland.

Woningen recent verkocht in Hoogland

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogland. Een eengezinswoning in Hoogland komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogland

In Hoogland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoogland

Starterswoningen in Hoogland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogland

Wil je een huis kopen in Hoogland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogland . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogland.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogland. Zoek je huurwoning in Hoogland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogland is 4.310 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.125 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoogland

Hoogland bestaat uit 31 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.