Huizenprijzen en de huizenmarkt in Holten

Begrijp de huizenprijzen in Holten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holten

Holten is een plaats in de gemeente Rijssen-Holten. Deze plaats telt volgens het CBS 38.090 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 570.928 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 570.928
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Holten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holten is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holten.

Woningen recent verkocht in Holten

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holten. Een eengezinswoning in Holten komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holten

In Holten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Holten

Starterswoningen in Holten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holten

Wil je een huis kopen in Holten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holten . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holten.

Bekijk alle koopwoningen in Holten. Zoek je huurwoning in Holten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holten is 3.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.305 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holten vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Holten

Holten bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.