Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hobrede

Begrijp de huizenprijzen in Hobrede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hobrede

Hobrede is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 35.920 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hobrede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 572.602 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 572.602
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hobrede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hobrede is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hobrede kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hobrede

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hobrede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hobrede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hobrede. Een eengezinswoning in Hobrede komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hobrede

In Hobrede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hobrede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hobrede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hobrede

Starterswoningen in Hobrede zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hobrede zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hobrede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hobrede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hobrede

Wil je een huis kopen in Hobrede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hobrede . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hobrede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hobrede.

Bekijk alle koopwoningen in Hobrede. Zoek je huurwoning in Hobrede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hobrede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hobrede is 4.311 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.177 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hobrede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hobrede vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hobrede

Hobrede bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.