logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heijen

Begrijp de huizenprijzen in Heijen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heijen

Heijen is een plaats in de gemeente Gennep. Deze plaats telt volgens het CBS 17.764 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 557.278 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 557.278
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Heijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heijen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heijen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heijen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heijen. Een eengezinswoning in Heijen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heijen

In Heijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heijen

Starterswoningen in Heijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heijen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heijen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heijen

Wil je een huis kopen in Heijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heijen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heijen.

Bekijk alle koopwoningen in Heijen. Zoek je huurwoning in Heijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heijen is 3.005 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.565 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heijen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heijen

Heijen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.