De Huizenmarkt in Heijen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heijen

Woningmarkt Heijen

Heijen is een plaats in de gemeente Gennep. Deze plaats telt volgens het CBS 17.040 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 567.019 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 567.019
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heijen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heijen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heijen

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heijen. Een eengezinswoning in Heijen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heijen

In Heijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heijen
Binnenring: Nederland

Heijen waar ligt dat?

Woningen te koop Heijen

Wil je een huis kopen in Heijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heijen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heijen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heijen. Zoek je huurwoning in Heijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heijen

Starterswoningen in Heijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heijen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heijen is 3.559 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.956 euro).

Leeftijden Heijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heijen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heijen

Heijen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.