De Huizenmarkt in Heesch (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heesch

Woningmarkt Heesch

Heesch is een plaats in de gemeente Bernheze. Deze plaats telt volgens het CBS 30.560 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heesch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.484 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 565.484
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Heesch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heesch is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heesch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heesch.

Woningen recent verkocht in Heesch

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heesch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heesch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heesch. Een eengezinswoning in Heesch komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heesch

In Heesch wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heesch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heesch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heesch
Binnenring: Nederland

Heesch waar ligt dat?

Woningen te koop Heesch

Wil je een huis kopen in Heesch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heesch . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heesch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heesch.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heesch. Zoek je huurwoning in Heesch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heesch

Starterswoningen in Heesch zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heesch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heesch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heesch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heesch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heesch is 3.508 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.252 euro).

Leeftijden Heesch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heesch vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heesch

Heesch bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.