logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heesch

Begrijp de huizenprijzen in Heesch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heesch

Heesch is een plaats in de gemeente Bernheze. Deze plaats telt volgens het CBS 32.263 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heesch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 590.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 75
Gemiddelde vraagprijs € 590.847
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Heesch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heesch is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heesch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heesch.

Woningen recent verkocht in Heesch

Er zijn recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heesch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heesch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heesch. Een eengezinswoning in Heesch komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heesch

In Heesch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heesch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heesch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heesch

Starterswoningen in Heesch zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heesch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heesch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heesch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heesch

Wil je een huis kopen in Heesch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heesch . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heesch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heesch.

Bekijk alle koopwoningen in Heesch. Zoek je huurwoning in Heesch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heesch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heesch is 3.496 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.531 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heesch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heesch vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heesch

Heesch bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.