De Huizenmarkt gemeente Bernheze (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bernheze

Woningmarkt Bernheze

Bernheze is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.560 inwoners. Momenteel staan er 80 woningen te koop en zijn er recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bernheze. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 80
Woningen recent verkocht 75
Gemiddelde vraagprijs € 578.372
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Bernheze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bernheze is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bernheze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bernheze.

Woningen recent verkocht in Bernheze

Er zijn recent 75 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bernheze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bernheze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bernheze. Een eengezinswoning in Bernheze komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bernheze

In Bernheze wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bernheze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bernheze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bernheze
Binnenring: Nederland

Bernheze waar ligt dat?

Woningen te koop Bernheze

Wil je een huis kopen in Bernheze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bernheze . Er staan momenteel 80 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bernheze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bernheze.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bernheze. Zoek je huurwoning in Bernheze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bernheze

Starterswoningen in Bernheze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bernheze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bernheze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bernheze? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bernheze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bernheze is 3.410 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.167 euro).

Leeftijden Bernheze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bernheze vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bernheze

De gemeente Bernheze telt 6 plaatsen.

Heesch Heeswijk-Dinther Loosbroek Nistelrode Vinkel Vorstenbosch

Alle wijken van Bernheze

Bernheze bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.