logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bernheze

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bernheze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bernheze

Bernheze is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.263 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 129 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bernheze. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 370.088.

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 129
Gemiddelde vraagprijs € 615.735
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 370.088
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bernheze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bernheze is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bernheze moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bernheze.

Woningen recent verkocht in Bernheze

Er zijn recent 129 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bernheze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bernheze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bernheze. Een eengezinswoning in Bernheze komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bernheze

In Bernheze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bernheze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bernheze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bernheze

Starterswoningen in gemeente Bernheze zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bernheze zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bernheze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bernheze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bernheze

Wil je een huis kopen in gemeente Bernheze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bernheze . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bernheze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bernheze.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bernheze. Zoek je huurwoning in gemeente Bernheze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bernheze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bernheze is 3.567 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.487 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bernheze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bernheze vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bernheze

De gemeente Bernheze telt 6 plaatsen.

Heesch Heeswijk-Dinther Loosbroek Nistelrode Vinkel Vorstenbosch

Wijken van Bernheze

Bernheze bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.