logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Holtenbroek in Zwolle

Begrijp de huizenprijzen in Holtenbroek Zwolle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtenbroek Zwolle

Holtenbroek is een wijk in de plaats Zwolle binnen de gemeente Zwolle. Deze wijk telt volgens het CBS 9.960 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtenbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 287.259 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 287.259
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Holtenbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtenbroek is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtenbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holtenbroek.

Woningen recent verkocht in Holtenbroek

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtenbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtenbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtenbroek. Een portiekflat in Holtenbroek komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtenbroek

In Holtenbroek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtenbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtenbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Holtenbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Holtenbroek vergeleken met de Zwolle en Nederland.

Huizenprijzen in Holtenbroek Zwolle

Starterswoningen in Holtenbroek Zwolle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtenbroek Zwolle zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtenbroek Zwolle zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtenbroek Zwolle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtenbroek Zwolle

Wil je een huis kopen in Holtenbroek Zwolle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtenbroek Zwolle . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtenbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtenbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Holtenbroek Zwolle. Zoek je huurwoning in Holtenbroek Zwolle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtenbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtenbroek is 3.275 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.175 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtenbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtenbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Holtenbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Holtenbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Holtenbroek

Holtenbroek IV Holtenbroek I Holtenbroek II Holtenbroek III