Huizenprijzen en de huizenmarkt Holtenbroek III in Zwolle

Begrijp de huizenprijzen in Holtenbroek III Zwolle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtenbroek III Zwolle

Holtenbroek III is een buurt in de wijk Holtenbroek en plaats Zwolle binnen de gemeente Zwolle. Deze buurt telt volgens het CBS 9.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtenbroek III. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 258.580 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 258.580
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Holtenbroek III

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtenbroek III is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtenbroek III moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holtenbroek III.

Woningen recent verkocht in Holtenbroek III

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtenbroek III. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtenbroek III.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtenbroek III. Een galerijflat in Holtenbroek III komt het meest (41%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtenbroek III

In Holtenbroek III wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtenbroek III

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtenbroek III (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Holtenbroek III

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Holtenbroek III vergeleken met de Zwolle en Nederland.

Huizenprijzen in Holtenbroek III Zwolle

Starterswoningen in Holtenbroek III Zwolle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Holtenbroek III Zwolle zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtenbroek III Zwolle zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtenbroek III Zwolle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtenbroek III Zwolle

Wil je een huis kopen in Holtenbroek III Zwolle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtenbroek III Zwolle . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtenbroek III alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtenbroek III.

Bekijk alle koopwoningen in Holtenbroek III Zwolle. Zoek je huurwoning in Holtenbroek III Zwolle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtenbroek III

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtenbroek III is 3.048 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtenbroek III

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtenbroek III vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Holtenbroek III

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Holtenbroek III. De buurt zelf valt binnen de wijk Holtenbroek in de gemeente Zwolle.

Holtenbroek IV Holtenbroek I Holtenbroek II Holtenbroek III

Alle straten van Holtenbroek III

Holtenbroek III bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.