Huizenmarkt Genemuiden Kern in Genemuiden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Genemuiden Kern

Woningmarkt Genemuiden Kern

Genemuiden Kern is een buurt in de wijk Genemuiden en plaats Genemuiden binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze buurt telt volgens het CBS 9.645 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 352.735 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 352.735
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Genemuiden Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Genemuiden Kern is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Genemuiden Kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Genemuiden Kern

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Genemuiden Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Genemuiden Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Genemuiden Kern. Een eengezinswoning in Genemuiden Kern komt het meest (80%) voor. Daarna komt een beneden + bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Genemuiden Kern

In Genemuiden Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Genemuiden Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Genemuiden Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Genemuiden Kern
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Genemuiden Kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Genemuiden Kern vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Genemuiden Kern waar ligt dat?

Woningen te koop Genemuiden Kern

Wil je een huis kopen in Genemuiden Kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Genemuiden Kern . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Genemuiden Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Genemuiden Kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Genemuiden Kern. Zoek je huurwoning in Genemuiden Kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Genemuiden Kern

Starterswoningen in Genemuiden Kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Genemuiden Kern zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Genemuiden Kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Genemuiden Kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Genemuiden Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Genemuiden Kern is 2.931 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.575 euro).

Leeftijden Genemuiden Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Genemuiden Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Genemuiden Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Genemuiden Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Genemuiden in de gemeente Zwartewaterland.

Genemuiden Kern Genemuiden Noord-Oost Cellemuiden Zuiderzeepolder Genemuiden Industrieterrein Vogelbuurt Achter 't Tag Binnenlanden-West Greente

Alle straten van Genemuiden Kern

Genemuiden Kern bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.