logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dorp Noord in Moordrecht

Begrijp de huizenprijzen in Dorp Noord Zuidplas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dorp Noord Zuidplas

Dorp Noord is een buurt in de wijk Moordrecht wijk 03 en plaats Moordrecht binnen de gemeente Zuidplas. Deze buurt telt volgens het CBS 9.015 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dorp Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.523 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 469.523
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Dorp Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dorp Noord is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dorp Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dorp Noord.

Woningen recent verkocht in Dorp Noord

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dorp Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dorp Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dorp Noord. Een eengezinswoning in Dorp Noord komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dorp Noord

In Dorp Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dorp Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dorp Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dorp Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dorp Noord vergeleken met de Zuidplas en Nederland.

Huizenprijzen in Dorp Noord Zuidplas

Starterswoningen in Dorp Noord Zuidplas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dorp Noord Zuidplas zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dorp Noord Zuidplas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dorp Noord Zuidplas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dorp Noord Zuidplas

Wil je een huis kopen in Dorp Noord Zuidplas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dorp Noord Zuidplas . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dorp Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dorp Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Dorp Noord Zuidplas. Zoek je huurwoning in Dorp Noord Zuidplas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dorp Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dorp Noord is 3.462 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.571 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dorp Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dorp Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dorp Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dorp Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Moordrecht wijk 03 in de gemeente Zuidplas.

Kern Moordrecht Moordrecht Bloemenbuurt Dorp Noord Staatsliedenbuurt/Vijfakkers Ambonwijk Westeinde Uiterwaard Bedrijventerrein 't Ambacht Recreatiepark Oosteinde Bedrijventerrein Gouwepark Vijfakkers-Noord Verspreide bebouwing Moordrecht

Alle straten van Dorp Noord

Dorp Noord bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.