Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Sellingen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Sellingen

Een eerste blik op Verspreide huizen Sellingen

Verspreide huizen Sellingen is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Sellingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.522 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 449.522
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Sellingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Sellingen is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Sellingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Sellingen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Sellingen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Sellingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Sellingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Sellingen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Sellingen komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bungalow met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Sellingen

In Verspreide huizen Sellingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Sellingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Sellingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Sellingen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Verspreide huizen Sellingen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Sellingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Sellingen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Sellingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Sellingen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Sellingen.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Sellingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Sellingen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Sellingen

Starterswoningen in Verspreide huizen Sellingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Sellingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Sellingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Sellingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Sellingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Sellingen is 2.160 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.112 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Sellingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Sellingen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Sellingen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Sellingen. De buurt zelf valt binnen de wijk Sellingen in de gemeente Westerwolde.

Sellingen Laude Jipsinghuizen en Plaggenborg Leemdobben en Lammerweg Verspreide huizen ten oosten van Ruiten A-kanaal Verspreide huizen Sellingen

Alle straten van Verspreide huizen Sellingen

Verspreide huizen Sellingen bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen