Alle woningmarktinfo Sellingen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sellingen

Een eerste blik op Sellingen

Sellingen is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 1.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 305.732 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 305.732
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Sellingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sellingen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sellingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sellingen.

Woningen recent verkocht in Sellingen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sellingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sellingen. Een eengezinswoning in Sellingen komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sellingen

In Sellingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sellingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sellingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sellingen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sellingen

Wil je een huis kopen in Sellingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sellingen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sellingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sellingen.

Zoek je huurwoning in Sellingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sellingen.

Huizenprijzen in Sellingen

Starterswoningen in Sellingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sellingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sellingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sellingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sellingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sellingen is 2.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.149 euro).

Leeftijden Sellingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sellingen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sellingen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sellingen. De buurt zelf valt binnen de wijk Sellingen in de gemeente Westerwolde.

Sellingen Laude Jipsinghuizen en Plaggenborg Leemdobben en Lammerweg Verspreide huizen ten oosten van Ruiten A-kanaal Verspreide huizen Sellingen

Alle straten van Sellingen

Sellingen bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen