Huizenmarkt Veele in Vlagtwedde (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veele

Woningmarkt Veele

Veele is een buurt in de wijk Vlagtwedde en plaats Vlagtwedde binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 2.595 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 505.151 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 505.151
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Veele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veele is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veele kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Veele

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veele. Een eengezinswoning in Veele komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veele

In Veele wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veele
Binnenring: Nederland

Veele waar ligt dat?

Woningen te koop Veele

Wil je een huis kopen in Veele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veele . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Veele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veele.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veele. Zoek je huurwoning in Veele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veele

Starterswoningen in Veele zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veele zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veele is 2.783 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.077 euro).

Leeftijden Veele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veele vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veele

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veele. De buurt zelf valt binnen de wijk Vlagtwedde in de gemeente Westerwolde.

Vlagtwedde Wollinghuizen Vlagtwedder-Veldhuis Veele Ellersinghuizen Verspreide huizen Vlagtwedde

Alle straten van Veele

Veele bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.