Alle woningmarktinfo Vlagtwedde

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vlagtwedde

Een eerste blik op Vlagtwedde

Vlagtwedde is een buurt in de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 2.595 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlagtwedde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.183 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 399.183
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Vlagtwedde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlagtwedde is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlagtwedde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlagtwedde

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlagtwedde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlagtwedde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlagtwedde. Een eengezinswoning in Vlagtwedde komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlagtwedde

In Vlagtwedde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vlagtwedde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vlagtwedde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlagtwedde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vlagtwedde

Wil je een huis kopen in Vlagtwedde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlagtwedde . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlagtwedde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlagtwedde.

Zoek je huurwoning in Vlagtwedde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vlagtwedde.

Huizenprijzen in Vlagtwedde

Starterswoningen in Vlagtwedde zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vlagtwedde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlagtwedde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlagtwedde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlagtwedde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlagtwedde is 2.640 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.460 euro).

Leeftijden Vlagtwedde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlagtwedde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vlagtwedde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vlagtwedde. De buurt zelf valt binnen de wijk Vlagtwedde in de gemeente Westerwolde.

Vlagtwedde Wollinghuizen Vlagtwedder-Veldhuis Veele Ellersinghuizen Verspreide huizen Vlagtwedde

Alle straten van Vlagtwedde

Vlagtwedde bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen