Huizenmarkt Morige in Blijham (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Morige

Woningmarkt Morige

Morige is een buurt in de wijk Blijham en plaats Blijham binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 3.915 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Morige. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 345.410 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 345.410
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Morige

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Morige is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Morige kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Morige

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Morige. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Morige.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Morige. Een eengezinswoning in Morige komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Morige

In Morige wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Morige

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Morige (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Morige
Binnenring: Nederland

Morige waar ligt dat?

Woningen te koop Morige

Wil je een huis kopen in Morige? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Morige . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Morige alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Morige.

Bekijk hier alle koopwoningen in Morige. Zoek je huurwoning in Morige? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Morige

Starterswoningen in Morige zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Morige zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Morige zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Morige? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Morige

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Morige is 2.668 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.240 euro).

Leeftijden Morige

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Morige vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Morige

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Morige. De buurt zelf valt binnen de wijk Blijham in de gemeente Westerwolde.

Blijham Morige Wedde Wedderheide Wedderveer Verspreide huizen in de polder Blijham Verspreide huizen ten westen van Blijham Verspreide huizen Hoorn Verspreide huizen in de Weddermarke

Alle straten van Morige

Morige bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.