Huizenmarkt Wedderveer in Wedde (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wedderveer

Woningmarkt Wedderveer

Wedderveer is een buurt in de wijk Blijham en plaats Wedde binnen de gemeente Westerwolde. Deze buurt telt volgens het CBS 3.915 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wedderveer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 504.071 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 504.071
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Wedderveer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wedderveer is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wedderveer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wedderveer.

Woningen recent verkocht in Wedderveer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wedderveer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wedderveer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wedderveer. Een eengezinswoning in Wedderveer komt het meest (38%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wedderveer

In Wedderveer wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wedderveer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wedderveer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wedderveer
Binnenring: Nederland

Wedderveer waar ligt dat?

Woningen te koop Wedderveer

Wil je een huis kopen in Wedderveer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wedderveer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wedderveer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wedderveer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wedderveer. Zoek je huurwoning in Wedderveer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wedderveer

Starterswoningen in Wedderveer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wedderveer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wedderveer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wedderveer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wedderveer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wedderveer is 1.519 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.946 euro).

Leeftijden Wedderveer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wedderveer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wedderveer

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wedderveer. De buurt zelf valt binnen de wijk Blijham in de gemeente Westerwolde.

Blijham Morige Wedde Wedderheide Wedderveer Verspreide huizen in de polder Blijham Verspreide huizen ten westen van Blijham Verspreide huizen Hoorn Verspreide huizen in de Weddermarke

Alle straten van Wedderveer

Wedderveer bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.