Huizenmarkt Leggeloo in Dwingeloo (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leggeloo

Woningmarkt Leggeloo

Leggeloo is een buurt in de wijk Geeuwenbrug en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 455 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leggeloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 674.076 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 674.076
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Leggeloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leggeloo is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leggeloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leggeloo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leggeloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leggeloo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Leggeloo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leggeloo. Een woonboerderij in Leggeloo komt het meest (74%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leggeloo

In Leggeloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leggeloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leggeloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leggeloo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Leggeloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leggeloo vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Leggeloo waar ligt dat?

Woningen te koop Leggeloo

Wil je een huis kopen in Leggeloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leggeloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leggeloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leggeloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Leggeloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leggeloo. Zoek je huurwoning in Leggeloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leggeloo

Starterswoningen in Leggeloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leggeloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leggeloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leggeloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leggeloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leggeloo is 4.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.462 euro).

Leeftijden Leggeloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leggeloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leggeloo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leggeloo. De buurt zelf valt binnen de wijk Geeuwenbrug in de gemeente Westerveld.

Geeuwenbrug Leggeloo Verspreide huizen Geeuwenbrug

Alle straten van Leggeloo

Leggeloo bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Leggeloo