Huizenmarkt Verspreide huizen Geeuwenbrug in Dwingeloo (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Geeuwenbrug

Woningmarkt Verspreide huizen Geeuwenbrug

Verspreide huizen Geeuwenbrug is een buurt in de wijk Geeuwenbrug en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 455 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Geeuwenbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 398.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 398.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Geeuwenbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Geeuwenbrug is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Geeuwenbrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Geeuwenbrug.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Geeuwenbrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Geeuwenbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Geeuwenbrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Geeuwenbrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Geeuwenbrug. Een woonboerderij in Verspreide huizen Geeuwenbrug komt het meest (70%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Geeuwenbrug

In Verspreide huizen Geeuwenbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Geeuwenbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Geeuwenbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Geeuwenbrug
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Geeuwenbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Geeuwenbrug vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Geeuwenbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Geeuwenbrug

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Geeuwenbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Geeuwenbrug . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Geeuwenbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Geeuwenbrug.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Geeuwenbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Geeuwenbrug. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Geeuwenbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Geeuwenbrug

Starterswoningen in Verspreide huizen Geeuwenbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Geeuwenbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Geeuwenbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Geeuwenbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Geeuwenbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Geeuwenbrug is 2.488 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.806 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Geeuwenbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Geeuwenbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Geeuwenbrug

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Geeuwenbrug. De buurt zelf valt binnen de wijk Geeuwenbrug in de gemeente Westerveld.

Geeuwenbrug Leggeloo Verspreide huizen Geeuwenbrug

Alle straten van Verspreide huizen Geeuwenbrug

Verspreide huizen Geeuwenbrug bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.