Huizenmarkt Verspreide huizen Lhee in Dwingeloo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Lhee

Woningmarkt Verspreide huizen Lhee

Verspreide huizen Lhee is een buurt in de wijk Lhee en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 485 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lhee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 642.749 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 642.749
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Lhee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Lhee is 94 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Lhee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Lhee

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lhee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Lhee.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Lhee. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Lhee. Een woonboerderij in Verspreide huizen Lhee komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Lhee

In Verspreide huizen Lhee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Lhee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Lhee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Lhee
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Lhee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Lhee vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Lhee waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Lhee

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Lhee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Lhee . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Lhee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Lhee.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Lhee. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Lhee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Lhee

Starterswoningen in Verspreide huizen Lhee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Lhee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Lhee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Lhee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Lhee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Lhee is 5.211 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.830 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Lhee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Lhee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Lhee

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Lhee. De buurt zelf valt binnen de wijk Lhee in de gemeente Westerveld.

Lhee Lheebroek Verspreide huizen Lhee

Alle straten van Verspreide huizen Lhee

Verspreide huizen Lhee bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.