Huizenmarkt Lhee in Dwingeloo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lhee

Woningmarkt Lhee

Lhee is een buurt in de wijk Lhee en plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 485 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lhee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.383 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 541.383
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lhee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lhee is 95 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lhee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lhee

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lhee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lhee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lhee. Een woonboerderij in Lhee komt het meest (64%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lhee

In Lhee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lhee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lhee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lhee
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lhee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lhee vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lhee waar ligt dat?

Woningen te koop Lhee

Wil je een huis kopen in Lhee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lhee . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lhee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lhee.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lhee. Zoek je huurwoning in Lhee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lhee

Starterswoningen in Lhee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lhee zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lhee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lhee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lhee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lhee is 3.072 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.159 euro).

Leeftijden Lhee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lhee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lhee

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lhee. De buurt zelf valt binnen de wijk Lhee in de gemeente Westerveld.

Lhee Lheebroek Verspreide huizen Lhee

Alle straten van Lhee

Lhee bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.