logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen ten zuiden van Opende in Opende

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier

Verspreide huizen ten zuiden van Opende is een buurt in de wijk Opende en plaats Opende binnen de gemeente Westerkwartier. Deze buurt telt volgens het CBS 2.900 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen ten zuiden van Opende. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 710.521 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 710.521
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen ten zuiden van Opende

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen ten zuiden van Opende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen ten zuiden van Opende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende. Een eengezinswoning in Verspreide huizen ten zuiden van Opende komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen ten zuiden van Opende

In Verspreide huizen ten zuiden van Opende wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen ten zuiden van Opende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen ten zuiden van Opende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier

Starterswoningen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen ten zuiden van Opende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen ten zuiden van Opende Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen ten zuiden van Opende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen ten zuiden van Opende is 3.073 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen ten zuiden van Opende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen ten zuiden van Opende vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen ten zuiden van Opende

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen ten zuiden van Opende. De buurt zelf valt binnen de wijk Opende in de gemeente Westerkwartier.

Opende-West Opende-Oost Kornhorn Verspreide huizen ten zuiden van Opende

Alle straten van Verspreide huizen ten zuiden van Opende

Verspreide huizen ten zuiden van Opende bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.