Huizenmarkt Tricht in Tricht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tricht

Woningmarkt Tricht

Tricht is een buurt in de wijk Buurmalsen en plaats Tricht binnen de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 3.190 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tricht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 444.868 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 444.868
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Tricht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tricht is 79 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tricht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tricht

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tricht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tricht.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tricht. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Tricht

In Tricht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tricht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tricht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tricht
Binnenring: Nederland

Tricht waar ligt dat?

Woningen te koop Tricht

Wil je een huis kopen in Tricht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tricht . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tricht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tricht.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tricht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tricht. Zoek je huurwoning in Tricht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tricht

Starterswoningen in Tricht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tricht zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tricht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tricht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tricht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tricht is 3.541 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.151 euro).

Leeftijden Tricht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tricht vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tricht

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tricht. De buurt zelf valt binnen de wijk Buurmalsen in de gemeente West Betuwe.

Buurmalsen Tricht Tricht e.o. Buurmalsen e.o.