logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Tzum in Tzum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Tzum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Tzum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Tzum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Tzum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Tzum. Een woonboerderij in Buitengebied Tzum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Tzum

In Buitengebied Tzum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Tzum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Tzum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Tzum Waadhoeke

Starterswoningen in Buitengebied Tzum Waadhoeke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Tzum Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Tzum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Tzum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Tzum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Buitengebied Tzum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Tzum Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Tzum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Tzum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Tzum Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Tzum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Buitengebied Tzum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Buitengebied Tzum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Tzum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Tzum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Tzum. De buurt zelf valt binnen de wijk Tzum in de gemeente Waadhoeke.

Buitengebied Tzum Tzum

Alle straten van Buitengebied Tzum

Buitengebied Tzum bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.