Huizenmarkt Hoogkamer in Vlaardingen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoogkamer

Woningmarkt Hoogkamer

Hoogkamer is een buurt in de wijk Estwijk en plaats Vlaardingen binnen de gemeente Vlaardingen. Deze buurt telt volgens het CBS 12.465 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogkamer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 253.695 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 253.695
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hoogkamer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogkamer is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogkamer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogkamer.

Woningen recent verkocht in Hoogkamer

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogkamer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogkamer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogkamer. Een portiekflat in Hoogkamer komt het meest (32%) voor. Daarna komt een galerijflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogkamer

In Hoogkamer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogkamer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogkamer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogkamer
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoogkamer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoogkamer vergeleken met de Vlaardingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoogkamer waar ligt dat?

Woningen te koop Hoogkamer

Wil je een huis kopen in Hoogkamer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogkamer . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogkamer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogkamer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoogkamer. Zoek je huurwoning in Hoogkamer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoogkamer

Starterswoningen in Hoogkamer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogkamer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogkamer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogkamer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogkamer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogkamer is 3.120 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.809 euro).

Leeftijden Hoogkamer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogkamer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoogkamer

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoogkamer. De buurt zelf valt binnen de wijk Estwijk in de gemeente Vlaardingen.

Hoogkamer Zuidbuurt Wetering Lage Weide Buitengebied Zuidbuurt

Alle straten van Hoogkamer

Hoogkamer bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.