Huizenmarkt Meerkerk Polder in Meerkerk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meerkerk Polder

Woningmarkt Meerkerk Polder

Meerkerk Polder is een buurt in de wijk Meerkerk en plaats Meerkerk binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk Polder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 708.353 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 708.353
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Meerkerk Polder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerkerk Polder is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerkerk Polder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerkerk Polder.

Woningen recent verkocht in Meerkerk Polder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerkerk Polder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerkerk Polder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meerkerk Polder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Meerkerk Polder

In Meerkerk Polder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerkerk Polder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerkerk Polder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerkerk Polder
Binnenring: Nederland

Meerkerk Polder waar ligt dat?

Woningen te koop Meerkerk Polder

Wil je een huis kopen in Meerkerk Polder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerkerk Polder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerkerk Polder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerkerk Polder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meerkerk Polder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meerkerk Polder. Zoek je huurwoning in Meerkerk Polder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meerkerk Polder

Starterswoningen in Meerkerk Polder zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Meerkerk Polder zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerkerk Polder zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerkerk Polder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerkerk Polder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerkerk Polder is 3.629 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.896 euro).

Leeftijden Meerkerk Polder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerkerk Polder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meerkerk Polder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meerkerk Polder. De buurt zelf valt binnen de wijk Meerkerk in de gemeente Vijfheerenlanden.

Meerkerk kern Meerkers Broek Meerkerk Polder