Huizenmarkt Nieuwland Polder in Nieuwland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwland Polder

Woningmarkt Nieuwland Polder

Nieuwland Polder is een buurt in de wijk Nieuwland en plaats Nieuwland binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.025 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland Polder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 583.269 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 583.269
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuwland Polder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwland Polder is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwland Polder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwland Polder.

Woningen recent verkocht in Nieuwland Polder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland Polder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwland Polder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwland Polder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuwland Polder

In Nieuwland Polder wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwland Polder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwland Polder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwland Polder
Binnenring: Nederland

Nieuwland Polder waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwland Polder

Wil je een huis kopen in Nieuwland Polder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwland Polder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwland Polder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwland Polder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwland Polder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwland Polder. Zoek je huurwoning in Nieuwland Polder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwland Polder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwland Polder is 2.763 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.734 euro).

Leeftijden Nieuwland Polder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwland Polder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwland Polder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwland Polder. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwland in de gemeente Vijfheerenlanden.

Nieuwland Kern Achterdijk Geer Nieuwland Polder