Huizenmarkt Achterdijk in Nieuwland (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Achterdijk

Woningmarkt Achterdijk

Achterdijk is een buurt in de wijk Nieuwland en plaats Nieuwland binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.025 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.405 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 515.405
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Achterdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achterdijk is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achterdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Achterdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achterdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Achterdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Achterdijk

In Achterdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achterdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achterdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achterdijk
Binnenring: Nederland

Achterdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Achterdijk

Wil je een huis kopen in Achterdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achterdijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Achterdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achterdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Achterdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Achterdijk. Zoek je huurwoning in Achterdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achterdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achterdijk is 4.179 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.852 euro).

Leeftijden Achterdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achterdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Achterdijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Achterdijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwland in de gemeente Vijfheerenlanden.

Nieuwland Kern Achterdijk Geer Nieuwland Polder