Huizenmarkt Nieuwland Kern in Nieuwland (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwland Kern

Woningmarkt Nieuwland Kern

Nieuwland Kern is een buurt in de wijk Nieuwland en plaats Nieuwland binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.025 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 414.589 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 414.589
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nieuwland Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwland Kern is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwland Kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwland Kern

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwland Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwland Kern.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwland Kern. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuwland Kern

In Nieuwland Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwland Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwland Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwland Kern
Binnenring: Nederland

Nieuwland Kern waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwland Kern

Wil je een huis kopen in Nieuwland Kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwland Kern . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwland Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwland Kern.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwland Kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwland Kern. Zoek je huurwoning in Nieuwland Kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwland Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwland Kern is 4.136 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.026 euro).

Leeftijden Nieuwland Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwland Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwland Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwland Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuwland in de gemeente Vijfheerenlanden.

Nieuwland Kern Achterdijk Geer Nieuwland Polder