logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Everdingen kern in Everdingen

Begrijp de huizenprijzen in Everdingen kern Vijfheerenlanden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Everdingen kern Vijfheerenlanden

Everdingen kern is een buurt in de wijk Everdingen en plaats Everdingen binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 338.847 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 338.847
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Everdingen kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Everdingen kern is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Everdingen kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Everdingen kern.

Woningen recent verkocht in Everdingen kern

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Everdingen kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Everdingen kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Everdingen kern. Een eengezinswoning in Everdingen kern komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Everdingen kern

In Everdingen kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Everdingen kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Everdingen kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Everdingen kern Vijfheerenlanden

Starterswoningen in Everdingen kern Vijfheerenlanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Everdingen kern Vijfheerenlanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Everdingen kern Vijfheerenlanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Everdingen kern Vijfheerenlanden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Everdingen kern Vijfheerenlanden

Wil je een huis kopen in Everdingen kern Vijfheerenlanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Everdingen kern Vijfheerenlanden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Everdingen kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Everdingen kern.

Bekijk alle koopwoningen in Everdingen kern Vijfheerenlanden. Zoek je huurwoning in Everdingen kern Vijfheerenlanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Everdingen kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Everdingen kern is 3.972 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Everdingen kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Everdingen kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Everdingen kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Everdingen kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Everdingen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Everdingen kern

Alle straten van Everdingen kern

Everdingen kern bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.