Huizenmarkt Aan de Stuw in Belfeld (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aan de Stuw

Woningmarkt Aan de Stuw

Aan de Stuw is een buurt in de wijk Belfeld en plaats Belfeld binnen de gemeente Venlo. Deze buurt telt volgens het CBS 5.550 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aan de Stuw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.501 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 605.501
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Aan de Stuw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aan de Stuw is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aan de Stuw kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aan de Stuw

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aan de Stuw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aan de Stuw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aan de Stuw. Een eengezinswoning in Aan de Stuw komt het meest (73%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aan de Stuw

In Aan de Stuw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aan de Stuw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aan de Stuw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aan de Stuw
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Aan de Stuw

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aan de Stuw vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Aan de Stuw waar ligt dat?

Woningen te koop Aan de Stuw

Wil je een huis kopen in Aan de Stuw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aan de Stuw . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Aan de Stuw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aan de Stuw.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aan de Stuw. Zoek je huurwoning in Aan de Stuw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aan de Stuw

Starterswoningen in Aan de Stuw zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aan de Stuw zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aan de Stuw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aan de Stuw? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aan de Stuw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aan de Stuw is 2.400 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.104 euro).

Leeftijden Aan de Stuw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aan de Stuw vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Aan de Stuw

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Aan de Stuw. De buurt zelf valt binnen de wijk Belfeld in de gemeente Venlo.

Kern Belfeld Gebied patersweg Aan de Stuw Witveld Geloérveld / Pannenberg Geloö Maalbeek

Alle straten van Aan de Stuw

Aan de Stuw bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.