Huizenmarkt Kern Belfeld in Belfeld (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Belfeld

Woningmarkt Kern Belfeld

Kern Belfeld is een buurt in de wijk Belfeld en plaats Belfeld binnen de gemeente Venlo. Deze buurt telt volgens het CBS 5.550 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Belfeld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 358.701 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 358.701
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kern Belfeld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Belfeld is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Belfeld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Belfeld.

Woningen recent verkocht in Kern Belfeld

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Belfeld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Belfeld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Belfeld. Een eengezinswoning in Kern Belfeld komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Belfeld

In Kern Belfeld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Belfeld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Belfeld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Belfeld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Belfeld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Belfeld vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Belfeld waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Belfeld

Wil je een huis kopen in Kern Belfeld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Belfeld . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Belfeld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Belfeld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Belfeld. Zoek je huurwoning in Kern Belfeld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Belfeld

Starterswoningen in Kern Belfeld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Belfeld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Belfeld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Belfeld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Belfeld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Belfeld is 2.918 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.184 euro).

Leeftijden Kern Belfeld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Belfeld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Belfeld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Belfeld. De buurt zelf valt binnen de wijk Belfeld in de gemeente Venlo.

Kern Belfeld Gebied patersweg Aan de Stuw Witveld Geloérveld / Pannenberg Geloö Maalbeek

Alle straten van Kern Belfeld

Kern Belfeld bestaat uit 76 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.