Alle woningmarktinfo Nieuw Hoograven-Zuid

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw Hoograven-Zuid

Een eerste blik op Nieuw Hoograven-Zuid

Nieuw Hoograven-Zuid is een buurt in de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 27.325 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuw Hoograven-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 321.052 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 321.052
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Nieuw Hoograven-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Hoograven-Zuid is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Hoograven-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw Hoograven-Zuid.

Woningen recent verkocht in Nieuw Hoograven-Zuid

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Hoograven-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Hoograven-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Hoograven-Zuid. Een eengezinswoning in Nieuw Hoograven-Zuid komt het meest (38%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Hoograven-Zuid

In Nieuw Hoograven-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuw Hoograven-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuw Hoograven-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw Hoograven-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw Hoograven-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw Hoograven-Zuid vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuw Hoograven-Zuid

Wil je een huis kopen in Nieuw Hoograven-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Hoograven-Zuid . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Hoograven-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Hoograven-Zuid.

Zoek je huurwoning in Nieuw Hoograven-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuw Hoograven-Zuid.

Huizenprijzen in Nieuw Hoograven-Zuid

Starterswoningen in Nieuw Hoograven-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Hoograven-Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Hoograven-Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw Hoograven-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw Hoograven-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Hoograven-Zuid is 3.706 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.472 euro).

Leeftijden Nieuw Hoograven-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Hoograven-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuw Hoograven-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuw Hoograven-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuid in de gemeente Utrecht.

Lunetten-Noord Lunetten-Zuid Tolsteeg en Rotsoord Oud Hoograven-Noord Oud Hoograven-Zuid Bokkenbuurt Nieuw Hoograven-Noord Nieuw Hoograven-Zuid

Alle straten van Nieuw Hoograven-Zuid

Nieuw Hoograven-Zuid bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen