logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tolsteeg en Rotsoord in Utrecht

Begrijp de huizenprijzen in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht

Tolsteeg en Rotsoord is een buurt in de wijk Zuid en plaats Utrecht binnen de gemeente Utrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 27.860 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolsteeg en Rotsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 355.412 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 355.412
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Tolsteeg en Rotsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tolsteeg en Rotsoord is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tolsteeg en Rotsoord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tolsteeg en Rotsoord.

Woningen recent verkocht in Tolsteeg en Rotsoord

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tolsteeg en Rotsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tolsteeg en Rotsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tolsteeg en Rotsoord. Een portiekflat in Tolsteeg en Rotsoord komt het meest (60%) voor. Daarna komt een maisonnette met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tolsteeg en Rotsoord

In Tolsteeg en Rotsoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tolsteeg en Rotsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tolsteeg en Rotsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tolsteeg en Rotsoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tolsteeg en Rotsoord vergeleken met de Utrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht

Starterswoningen in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tolsteeg en Rotsoord Utrecht

Wil je een huis kopen in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tolsteeg en Rotsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tolsteeg en Rotsoord.

Bekijk alle koopwoningen in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht. Zoek je huurwoning in Tolsteeg en Rotsoord Utrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tolsteeg en Rotsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tolsteeg en Rotsoord is 5.205 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.042 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tolsteeg en Rotsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tolsteeg en Rotsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tolsteeg en Rotsoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tolsteeg en Rotsoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuid in de gemeente Utrecht.

Lunetten-Noord Lunetten-Zuid Tolsteeg en Rotsoord Oud Hoograven-Noord Oud Hoograven-Zuid Bokkenbuurt Nieuw Hoograven-Noord Nieuw Hoograven-Zuid

Alle straten van Tolsteeg en Rotsoord

Tolsteeg en Rotsoord bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.